Suuseksiä miehelle viikon iltatyttö

antaessaan sinulle suuseksiä. Hän huomaa, jos olet vastahakoinen, ja se vaikuttaa hänenkin fiilikseensä. Ota oikea asenne, niin innostut itsekin. Alkuvaiheessa nielin, mutta mielestäni nieleminen on aiheuttanut pahanhajuisen hengityksen, kun sitä alkuvaiheessa tapahtui niin usein. Naiset, kuinka usein suuseksiä miehelle? Nuole, ime ja kiusaa Näin annat täydellistä suuseksiä Nykyän syljen pois, vaikka se sitten aiheuttaisi miehelle pahaa mieltä. Epäoikeudenmukaista tässä on se, että minä saan mieheltä suuseksiä vain pari kertaa vuodessa. Kerro miehelle, miten kiihottava hänen peniksensä on ja miten aiot hemmotella sitä. Kasvata miehen himo sietämättömäksi ennen kuin otat peniksen suuhusi.

Suuseksiä miehelle viikon iltatyttö -

Sinä voit hallita hänen tuntemuksiaan ja ajaa hänet suunnattoman nautinnon partaalle. Hiero penistä rinnoillasi, voit hieroa penistä myös rinnoillasi. Uskalla käyttä kieltäsi, liuuta sitä vaikka penistä pitkin. Vaihda tarvittaessa asentoa ja/tai pidä taukoja se, että joudut pinnistelemän epämukavan olosi kanssa, välittyy vastaanottavalle osapuolelle, joten kaikki, mikä auttaa sinua keskittymän olennaiseen, lisä nautintoa. Ime penistä ja hiero sitä kosteiden rintojesi välissä. Varmista kuitenkin ensin, haluaako mies kokeilla tätä. Älä toista samaa liian kauan, sillä monotoninen liike on tylsä. Voit antaa myös kaiken vallan miehelle.

: Suuseksiä miehelle viikon iltatyttö

Tällä tekniikalla jokainen suihinotto tuntuu miehestä erilaiselta. Maku ja tuoksu vaihtelevat esimerkiksi ruokavalion ja päivänkierron mukaan ja niihin kyllä tottuu. Tällä palstalla erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen antaa vinkkejä parempaan parisuhde- ja seksielämän. Luo häneen kiusoittelevia katseita suihinoton aikana. Pidä hymisevä äntä, joka lähtee kurkustasi. Koskettele hänen sisäreisiän, alavatsaansa ja takapuoltaan. Jos syvälle imeminen tuntuu sinusta pahalta, keskity imun voimaan ja oikeaan rytmiin. suuseksiä miehelle viikon iltatyttö

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 ajatuksia “Suuseksiä miehelle viikon iltatyttö

Jätä Kommentti